AKCIJE & POPUSTI

Kako do e-bona?

E-bonove za popust prigodno objavljujemo u tjednim Algoritam Profil Mozaik  e-mail novostima i našim oglasima u različitim medijima.
Prijavite se na www.apm.hr e-mail novosti i pratite oglase te tako osigurajte posebne uštede. Prijava je moguća na naslovnoj stranici desno gore.

Kako iskoristiti popust?


Svaki e-bon ima svoj kod kojim je određena vrijednost popusta. Kod unesite točno kako je napisan (pazite na velika/mala slova) u posebno polje koje ćete naći među proizvodima u Mojoj košarici u prvom koraku Vaše kupnje. Klikom na tipku " omogući e-bon " iznos Vašeg računa smanjit će se za popust koji je određen kodom. Svaki popust možete iskoristiti samo jednom, zato u narudžbu uključite sve knjige, koje želite kupiti s popustom. Različiti popusti se međusobno isključuju i ne možete ih iskoristiti prilikom iste narudžbe. 


Vrste popusta na www.apm .hr

- Na određeni proizvod. Uz popust je navedeno za koji proizvod vrijedi.
- Na određeno područje. Uz popust je navedeno za koje područje vrijedi.
- Na sve proizvode u ponudi

 

Popusti ne vrijede za

- tehničke proizvode
- za kupnju pravnih osoba

 

Happy Hour akcijaOd ponedjeljka do petka u razdoblju od 20 do 21 sat svi artikli iz kataloga "KNJIGE" će biti sniženi do 10% u sklopu akcije Happy Hour. Ova akcija vrijedi isključivo za kupovinu na Internet knjižari www.apm.hr . Artikli koji su od prije na akciji neće biti dodatno sniženi, odnosno ova akcija na njih neće utjecati. Artikli uz koje se veže besplatna dostava kao dodatna pogodnost pri kupnji također su izuzeti iz akcije.

Popust na artiklima traje točno od 20 do 21h i bitno je da se narudžba u potpunosti završi prije 21h. Ako kupac stavi artikl u košaricu u 20:20, ali nastavi s kupovinom i svoju narudžbu zaključi u 21:05 na njegov artikl se neće obračunati popust jer je narudžba završena izvan termina Happy Hour akcije.

Profil Mozaik zadržava pravo da Happy Hour akciju ne objavi pojedine dane bez prethodne najave i bez obrazloženja. Happy Hour akcija nema točno određeni datum kada počinje niti do kada traje i moguće je njeno ukidanje u bilo kojem trenutku bez prethodne najave i obrazloženja.

Ukoliko kupac smatra da je zakinut za popust, a obavio je kupovinu u razdoblju dok je trajao Happy Hour može pisati prigovor na pomoc@apm .hr pri čemu treba navesti broj narudžbe. Narudžba mora biti završena prije 21h, odnosno prije isteka Happy Hour razdoblja.

Svim posjetiteljima naše web knjižare želimo sretan lov jer je ovo savršena prilika da novi naslov uhvatite na popustu!

Ugodnu kupovinu želi Vam Algoritam  Profil Mozaik !

Započni s kupnjom 

.

ts: 24.10.2014 16:37:31
Algoritam Profil Mozaik Top 100
Najprodavanije na Algoritam Profil Mozaik
.
Ukupna ljestvica