KNJIGE Popularna psihologija

1 - 15 od 534 proizvoda
Razvrstaj po:
.
1.
Svjedoci otajstva, istraga o Kristovim relikvijama, Autor: Grzegorz Gorny, Janusz Rosikon
195,00 kn
Rok dostave: 7-10 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Je li Isus doista ostavio za sobom materijalne tragove ili su sve to samo pobožne maštarije? Možemo li zahvaljujući najtajnovitijemu portretu na svijetu, skrivenu u gorama Abruzza, otkriti kakvu je boju očiju imao Isus? Govore li nam platna na kojima se nalazi njegova zgrušana krv nešto o njegovoj muci? Može li se nešto saznati iz komada drveta svetoga križa? Autori ove knjige obišli su svijet da bi to otkrili.
.
2.
Krava koja je plakala, Autor: Ajahn Brahm
129,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
i druge budističke priče o sreći

Kao budistički redovnik, tijekom tridesetogodišnjeg rada, Ajahn Brahm sakupio je mnoge britke, duhovite i mudre priče.
.
3.
Čuda i zagonetke neobjašnjivoga, Autor: Karen Farrington
129,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Priče koje su tijekom povijesti slovile kao najnevjerojatnije, najčudnije i najneobičnije, u ovoj su knjizi nanovo ispričane do živopisnih detalja, od grotesknih do jezivih, od nezemaljskih do neobjašnjivih. Teme obrađuju izvanzemaljske otmice, neobičnosti u životinjskom svijetu, događaje u Roswellu i vikinške legende o Krakenu.
.
4.
Povijest mafije, Autor: Nigel Cawthorne
149,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Povijest mafije prepuna je likova od kojih se ledi krv u žilama. Bili su to "posebni" ljudi koji su živjeli u "posebnom" vremenu. Duga, fascinantna priča natopljena krvlju i obilježena izdajama. Suočite se s najvećim kriminalcima koji su hodali svijetom i od kojih su mnogi pokušavali pobjeći. Otkrijte na što su sve bili spremni Al Capone, Lucky Luciano, Vito Genovese, Giuseppe Bonanno, Tommaso Buscetta ili Salvatore Riina te i kako je zavjet šutnje opstao unatoč brojnim pokušajima da ga se iskorijeni.
.
5.
59,90 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Život Doreen Virtue potpuno se promijenio nakon čudesnog susreta s anđelima. Nakon tog prosvjetljujućeg iskustva Doreen im se redovito obraća za pomoć i savjet. Na njezine molbe anđeli odgovaraju jasnim porukama punim ljubavi. Anđeoske smjernice snažno su utjecale na njezin psihoterapeutski rad: Počela sam pomagati svojim pacijentima da čuju vlastite anđele.
.
6.
Paradoks čimpanza, Autor: Steve Peters
175,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Paradkos Čimpanze je nevjerojatno moćan model upravljanja umom, koji vam može pomoći da postanete sretnija, zdravija, samouvjerenija i uspješnija osoba. Dr. Steve Peters objašnjava sukobe koji se odvijaju u Vašem umu, a zatim pokazuje kako ta saznanja možete primijeniti u svakom području svojeg života, tako da možete: shvatiti kako funkcionira vaš um, razumjeti svoje emocije i upravljati njima i svojim mislima, upravljati sobom i postati osoba kakva biste željeli biti.
.
7.
139,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Što biste učinili kad bismo vam rekli kako postoji čarobna tableta od koje ćete biti sretniji, postati boljim roditeljem, riješiti problematično ponašanje svog tinejdžera, smanjiti rasne predrasude i premostiti ponor obrazovnih postignuća? Priznajemo, takva tableta ne postoji, no zato postoji znanstveni pristup nazvan osmišljavanje priča, koji sve to može postići. Djeluje po principu preusmjeravanja priča koje govorimo (o) sebi i svijetu koji nas okružuje, sa suptilnim uputama koje vode do trajne promjene.
.
8.
Prosvjetljenje, Autor: Alberto Villoldo
99,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Put šamanskog iscjeljivanja
Knjiga Prosvjetljenje vodi nas na putovanje iscjeljivanja nadahnuto bezvremenom mudrošću šamanizma i najnovijim otkrićima neurobiologije. Kroz različite stadije procesa inicijacije otkrivamo kako se možemo osloboditi boli i drame svojih neiscijeljenih emocija. A kad to naučimo, možemo postići prosvjetljenje.
.
9.
Voli svoje neprijatelje, Autor: Sharon Salzberg
99,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Kako se riješiti teškog tereta ljutnje i ogorčenosti koji svi ponekad nosimo? Biti povrijeđen, osjećati se žrtvom ili uzvraćati „neprijateljima“ istom mjerom? Ova nas knjiga, nadahnuta budističkom filozofijom, upoznaje s četiri vrste neprijatelja koje susrećemo u životu: vanjskim, unutarnjim, tajnim i supertajnim. Poučava nas kako ih prepoznati i preobraziti svoj odnos s njima.
.
10.
Ne dajte da vam ukradu nadu, Autor: Papa Franjo
79,00 kn
Rok dostave: 7-10 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Knjiga Ne dajte da vam ukradu nadu! prvo je hrvatsko izdanje govora i homilija pape Franje na hrvatskome jeziku. Papa u svojim vrlo poticajnim obraćanjima i katehezama poziva čitatelja da upozna izbliza Božju svemoć, strpljivost i milosrđe te objašnjava kako Božja ljubav može preobraziti svačiji život. Također tumači kako radosno živjeti kršćanstvo u svakodnevici, usprkos križevima i poteškoćama, posebno ističući kako nikada ne trebamo gubiti nadu u Boga koji nas ljubi i koji nas nikada ne napušta.
.
11.
Papa franjo - o životu i vjeri, Autor: Sergio Rubin
120,00 kn
Rok dostave: 7-10 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Ova knjiga kao nijedna do sada omogućava čitatelju da upozna papu Franju izbliza – njegov život, njegove težnje i njegova promišljanja o najvažnijim duhovnim i općeljudskim temama. U srdačnu nizu razgovora s novinarima Sergiom Rubinom i Francescom Ambrogetti papa Franjo – tada još kardinal Jorge Bergoglio – iznosi svoju iskrenu ispovijest. Jednostavnim i nadahnutim riječima pripovijeda o obitelji, djetinjstvu, prvome zaposlenju i teškoj upali pluća koja je ugrozila njegovo zdravlje, ali u isto vrijeme iznijela na vidjelo prve znakove njegova svećeničkoga zvanja. Prisjeća se vremena provedenoga u sjemeništu, iskustva kao profesora psihologije i književnosti, dramatična vremena diktature u Argentini, teška i gorljiva pastoralnoga rada koji je papa Ivan Pavao II. prepoznao imenovavši ga kardinalom.
.
12.
Kalvarijska cesta, Autor: Roy Hession
59,00 kn
Rok dostave: 7-10 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Je li vam se život pretvorio u neprekidnu borbu za preživljavanje? Muče li vas tjeskoba, strah, krivnja ili srdžba? Čeznete li za unutrašnjim mirom i ispunjenim životom? Kalvarijska cesta je kršćanski klasik o primanju Božjeg oproštenja i praštanju te snažna poruka o svakidašnjem hodu s Gospodinom, koji svakom iskrenom vjerniku donosi mir i duhovno ispunjenje.
.
13.
Je li Bog kriv?, Autor: Gregory A. Boyd
109,00 kn
Rok dostave: 7-10 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Razmatranje postojanja zla - bez površnih odgovora

Iskreno priznajući da su kršćanski odgovori na pitanja o ljudskoj patnji katkad površni i cinični, Greg Boyd je napisao knjigu koja se najtoplije može preporučiti svakome čija je vjera u Boga poljuljana zbog predodžbe koju su takvi odgovori o njemu stvorili.
.
14.
187,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
U knjizi autor objašnjava petu dostignutu razinu spoznaje uma. Razina je najteža ali najkorisnija. To je razina spasa ili propasti. Razina u kojoj se počinje rasti u vertikali. Autor namjerno iznaša mnogo primjera , da bi se svi putnici ohrabrili i doznali da to nije put odabran samo za neke, već da se kroz dugotrajna čišćenja može dostići tu razinu svijesti.
.
15.
Knjiga životnih zakona, Autor: J.M. Templeton
149,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Knjiga životnih zakona prepuna je mudrosti koje autor crpi iz svetih spisa najznačajnijih svjetskih religija i raznih škola filozofske misli, kao i od znanstvenika, umjetnika, povjesničara… Cilj joj je pripomoći ljudima svih životnih dobi da nauče više o univerzalnim životnim istinama i transcendiraju suvremeno doba i posebnosti pojedinih kultura.
.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Iduća ››
.
.