KNJIGE Popularna psihologija

1 - 15 od 563 proizvoda
Razvrstaj po:
.
1.
Pa to je samo spoj!, Autor: Grega Behrendta, Amiira Ruotola-Behrendt
89,00 kn
Rok dostave: 7-10 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Spoj na koji ste upravo krenuli, vjerojatno će ispasti katastrofalan, kao i većina dosadašnjih. Popratne pojave lošeg spoja su kao što svi znamo, upropaštena subotnja večer, dosadni razgovori, slinavi poljupci i slomljeno srce. S druge strane, ako znate kako se ponašati, spoj može biti zabavan i što je najvažnije dovesti vas do Onog Pravog. Evo knjige koja će vam pomoći da zauvijek naučite kako izbjeći loše spojeve i neželjene efekte istih.
.
2.
Neizgovorena pitanja i odgovori, Autor: Ljubica Uvodić Vranić
99,00 kn
Rok dostave: 5-7 dana
Ocjena kupaca: 0
O najvažnijim odnosima
36 savjeta kako se zauzeti za sebe
50 životnih problema i odgovora psihologa
.
Kako raskrinkati bahate, prepoznati verbalno zlostavljanje, obraniti se od manipulacije ili održati se na nogama u krizi? Braneći pretpostavku da su svi koji joj se javljaju s pitanjima dobrice koji žele svijet učiniti ljepšim, Ljubica Uvodić-Vranić u svojoj novoj knjizi savjetuje one koji su se našli u nemilim životnim okolnostima. Više nego u dosadašnjoj seriji Avantura osobne promjene, u Neizgovorenim pitanjima autorica je stroža i odlučnija, a baš taj energični obrambeni stav pokazuje koliko je svjesna da su emocionalni odnosi najvažniji u našem životu, ali i da - unatoč tome ili baš zato - iz njihovih virova često nije lako sam isplivati.
.
3.
Anđeoska zaštita, Autor: Jacky Newcomb
99,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Najnovija dojmljiva zbirka istinitih priča o kontaktima s preminulim voljenim osobama te s anđelima s "druge strane" života. Istražujući pojedinosti događaja – kako su se dogodili, što je svaka osoba naučila i kako je to iskustvo utjecalo na njezin život – ova utješna knjiga donosi istinite priče o čudesnim intervencijama anđela čuvara te o pravodobnom javljanju preminulih voljenih osoba, čineći štivo koje će vas razvedriti i umiriti.
.
4.
Margaretine poruke, Autor: Gerry Gavin
99,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
"Anđeo može rasvijetliti čovjekovo mišljenje i um jačajući moć vizije." - sveti Toma Akvinski

Kad su počela prva nadnaravna događanja, Gerry Gavin bio je, blago rečeno, skeptičan. Ali, kako su poruke nezemaljskih bića bile sve uvjerljivije, počeo ih je prihvaćati i otvorio im se. A kad je stupio u vezu s Margaret, svojim anđelom čuvarom, otkrio je da s njom može komunicirati pisanjem pisama. Prepiska je započela usredotočenjem na osobne smjernice, ali je uskoro prerasla u pomaganje svima koji su se Gerryju obratili u želji za Margaretinom mudrošću.
.
5.
Anđeoska terapija - Priručnik, Autor: Doreen Virtue
59,90 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Poruke iscjeljenja za svako područje vašeg života
Život Doreen Virtue potpuno se promijenio nakon čudesnog susreta s anđelima. Nakon tog prosvjetljujućeg iskustva Doreen im se redovito obraća za pomoć i savjet. Na njezine molbe anđeli odgovaraju jasnim porukama punim ljubavi.
.
6.
Slobodna duša - Tko ste vi uistinu?, Autor: Michael A. Singer
99,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Kako bi bilo kad biste se oslobodili svih ograničenja i uzdigli se iznad svojih granica? Što svakog dana možete napraviti kako biste pronašli tu vrstu unutarnjeg mira i slobode? Slobodna duša pruža vam jednostavan i duboko intuitivan odgovor na ta pitanja. Bilo da ste tek počeli istraživati svoj unutarnji svijet ili ste cijeli svoj život posvetili duhovnom putovanju, ova će knjiga promijeniti vaš odnos prema sebi i svijetu koji vas okružuje.
.
7.
Kako dobiti posao, Autor: Gordana Frgačić
99,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Je li točno da se danas posao može dobiti isključivo „preko veze“? Gordana Frgačić, naša priznata stručnjakinja u području upravljanja ljudskim resursima, u ovoj knjizi razbija taj mit i poučava sve koji su u potrazi za poslom kako se valja kvalitetno pripremiti za taj pothvat. I zaposliti se.
.
8.
115,00 kn
Rok dostave: 5-7 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Ova knjiga pomaže i u prepoznavanju različitih vrsta depresije i omogućuje razumijevanje uzajamna djelovanja često mnogostrukih uzroka: bioloških, psiholoških, kulturnih i moralnih. Također, upoznaje sa suvremenim dosezima farmakoloških i drugih medicinskih tretmana, kao i prednostima i nedostatcima psihoterapije.
.
9.
Poniznost - Put prema Bogu, Autor: Jorge Mario Bergoglio
49,00 kn
Rok dostave: 5-7 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Jorge Mario Bergoglio / papa Franjo u ovoj nas knjizi uvodi u duboko razmišljanje o poniznosti kao jednoj od temeljnih krjeposti za istinsku izgradnju pojedinca i zajedništva među ljudima.
.
10.
Možete iscijeliti sami sebe, Autor: Seka Nikolić
140,00 kn
Rok dostave: 7-10 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Otkrijte: kako negativni osjećaji i sve što ste proživjeli mogu izbaciti iz ravnoteže energetsko polje vašeg tijela; skrivene uzroke bolesti i umora te kako se protiv njih boriti; zašto na nas utječu energije Zemlje i drugih ljudi; nevjerojatne priče Sekinih klijenata, među kojima ima i mnogo poznatih osoba, o moći iscjeljenja.
.
11.
159,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Pisana za čitatelje svih dobi i sposobnosti, ova iznimno duhovita, sadržajna i poučna knjiga sadrži sve što trebate znati da biste usavršili pamćenje i postigli najbolje rezultate u životu i poslu. Knjiga Brzi um otkriva tajne naših skrivenih mentalnih sposobnosti. Praktičan i razumljiv priručnik olakšat će vam pamćenje, učenje i život.
.
12.
Razmišljati kao Sherlock, Autor: Daniel Smith
89,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
U pitanju je popularno napisan priručnik o usavršavanju moći opažanja, pamćenja i logičkog zaključivanja u kojem se koriste trikovi i tehnike najvećega svjetskog detektiva. U knjizi su prikazane brojne analize slučajeva, razni testovi i primjeri iz izvornih priča o Sherlocku Holmesu.
.
13.
Do neba i natrag, Autor: Mary C. Neal
99,90 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Zašto smo ovdje?
Što se događa kad umremo?
Ima li svatko od nas svog anđela čuvara?
Zašto se loše stvari događaju dobrim ljudima?
.
14.
Koliko daleko srce vidi, Autor: Mark Nepo
119,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
.
15.
89,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Hoće li vaš život biti uspješan bestseler ili pismo ostavke? Vrlo često dolazimo do situacije u kojoj otkrivamo da se nalazimo na sasvim drugačijoj stazi od one koju smo u početku zamislili, i jednako često krivimo druge za takve neplanirane ishode. Ali ne više.
.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Iduća ››
.
.